BSO

Op zoek naar een leuke BSO?
BSO Sterrenbos start een nieuwe locatie bij CBS de Wegwijzer!
BSO Sterrenbos is een kleinschalige BSO opgericht in 2010 door Esther en Esther. Momenteel hebben wij 4 locaties in Zeist en 1 in Driebergen. En daar mogen wij nog een locatie aan toevoegen.

Wij vinden het dan ook erg leuk jullie kenbaar te maken dat wij  per 13 mei 2024 buitenschoolse opvang op school gaan aanbieden! De eerste kinderen hebben zich al aangemeld. 
Naar aanleiding van de huidige aanmeldingen zijn wij geopend op de maandag, dinsdag en donderdag. 
De openingstijden in de schoolweken zijn: 14.30-18.30 uur. En in de schoolvakanties : 7.30-18.30 uur.

Elke middag zal er een activiteitenprogramma zijn waar de kinderen aan mee kunnen doen. Denk aan sport & spel, knutselen, naar het naastgelegen bos, koken & bakken en nog meer leuks dat we samen bedenken! We vinden het belangrijk dat de kinderen ook mee kunnen denken in wat we allemaal gaan doen op de BSO. Wij betrekken de kinderen dan ook bij het maken van het activiteitenprogramma.

Wij zijn van mening dat op de BSO zijn vrije tijd is voor de kinderen. Daarom vinden we het belangrijk dat de kinderen elke middag een activiteit mee kunnen doen. Maar niks moet. Wanneer een kind zin heeft om lekker zelf te spelen of om even uit te rusten na een lange dag school, dan mag dat natuurlijk ook!
We zijn de ruimte al gezellig aan het inrichten met meubels en speelgoed. We maken verschillende hoeken met kleden en speelgoed waar de kinderen kunnen spelen, een boekje lezen, uitrusten en nog veel meer!

Wij kijken erg uit naar de komst van de kinderen die zich al hebben in geschreven. En wij hebben nog ruimte voor nieuwe kinderen om samen nog meer plezier te maken! 
Dus ben je nog op zoek naar een leuke BSO?
Neem een kijkje op onze site en vind meer informatie over ons en onze werkwijze en meld je aan!

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen en je vragen te stellen. Neem dan gerust contact met ons op. 


Heel graag tot ziens bij BSO Sterrenbos locatie De Wegwijzer!